sâmbătă, 26 martie 2016

Lista restaurante nunti bucuresti

Ai nevoie de o lista restaurante nunti bucuresti? Trebuie numai sa dai clic pe linkul din prima propozitie pentru a ajunge pe site-ul unde chiar exista o lista cu restaurante nunti bucuresti, sa studiezi ofertele fiecaruia dintre ele si sa alegi in cunostinta de cauza. Ce inseamna pentru tine nunta de vis? Poate o nunta facuta la cel mai select oras din capitala, poate o nunta la cort, poate o nunta facuta undeva in gradina botanica sau cine mai stie in ce loc exotic. Dar, vorba unui poet nenascut inca, indiferent unde alegi sa iti faci nunta, cu o masa la restaurant tot esti dator, asa ca ideal ar fi sa cauti din timp locatia potrivita, sa vezi ce oferte are, daca exista ceva reduceri pentru o anumita perioada, sa platesti avansul (stiu ca multe dintre restaurantele de pe la noi si chiar din alte state solicita acest lucru ca pe o garantie ca mirii nu se razgandesc si nu tin locul ocupat degeaba pentru o anumita zi) si apoi sa iti pregatesti cele trebuincioase. 


Anul trecut, in vara, niste prieteni de-ai nostri au facut nunta. O nunta de vis, pentru care multe fete au suspinat stiind ca e mult de munca pentru a pregati un eveniment fara cusur. Desi stabilisera data nuntii, pentru ca au vrut sa inchirieze un anumit local si toate zilele erau deja ocupate pe un an inainte, s-au vazut nevoiti sa schimbe data nuntii, dar va jur ca nu le-a parut rau nici macar o clipa. In pretul (destul de piperat) pe care l-au platit pentru inchirierea restaurantului au intrat o multime de mici chestii indispensabile, care au transformat un restaurant de lux intr-un restaurant de vis. Platouri suprapuse in care, pe niste petale rosi de trandafiri stateau bomboane, mese si scaune imbracate in alb si prinse cu funda rochie (a fost alegerea miresei, care si ea avea rochia alba si prinsa cu o bentita lata, rosie), o multime de baloane prinse prin topate colturile localului, buchetele de flori in vaze elegante, asezate la fiecare masa, cei mai buni ospatari din univers, atenti la fiecare nevoie a invitatilor, oricat ar fi fost ea de ciudata, un meniu extrem de sofisticat si de bogat, vinul rece care aburea carafele lucrate manual, fumul gros din gheata carbonica ce a invaluit mirii in timpul primului lor dans, artificiile care au luminat salonul de nunta cand lumea a intrat pe ringul de dans, toate au fost puse la dispozitia mirilor de catre personalul acelui restaurant.

Iata ca se poate sa ai o nunta de vis daca te obosesti sa cauti informatii pe internet, daca iti faci timp sa consulti cu atentie lista restaurante nunti bucuresti si sa alegi cel mai potrivit salon pentru ceea ce iti doresti. Desigur, gusturile difera de la om la om, bugetul pentru nunta la fel, insa un lucru e cert: exista o multime de restaurante in Bucuresti care se intrec in a atrage clientii si a le oferi cat mai multe facilitati pentru a-i convinge. 


"Restaurante nunti Bucuresti
Restaurante nunti Bucuresti - aici gasesti oferte actualizate pentru meniu nunta, meniu botez, oferte speciale nunta, discount pentru nuntile organizate duminica si in extrasezon. Alege din zeci de saloane de nunti elegante si meniuri de nunta delicioase. Cauti local nunta Bucuresti? Vezi galeriile foto ale celor mai elegante saloane de nunti din Bucuresti. Sigur vei gasi locatia perfecta pentru o nunta de vis."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu